Zaevi dha dorëheqje, por si e vlerësojnë qytetarët punën e tij (VIDEO)

Kryeministri Zoran Zaev, mëngjesin e sotëm deklaroi se e ka nënshkruar dorëheqjen, pas çka pritet që kryetari i Kuvendit, të konvokojë seancë plenare, ku do të konstatohet dorëheqja.

“Besoj se shumë shpejtë do të arrijë në Kuvend, që të mund gjatë ditës të fillojë procedura dhe përfundojnë punët për zgjedhjet e qeverisë kalimtare”, tha Zaev, në emisionin “Utrinski Brifing”.

Por, si e vlerësojnë qytetarët punën e tij 3 vjeçare?

Gazeta Lajm ka zhvilluar një anketë me qytetarët në Shkup dhe ka marrë opinionin e tyre për qeverisjen e kryeministrit Zoran Zaev. Të anketuarit shprehin vlerësime të ndryshme për drejtimin e vendit nga Zaevi. Në videon më poshtë mund t’i ndiqni medimet e qytetarëve.

VOX POP: Qeverisja e Zaevit dhe roli i BDI-së në qeveri (VIDEO)

VOX POP: Qeverisja e Zaevit dhe roli i BDI-së në qeveri (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Thursday, January 2, 2020