Zaev kandidat i vetëm për kreun e LSDM-së

Vetëm lideri aktual i LSDM-së, Zoran Zaev, ka paraqitur një kandidaturë për një mandat të ri si kryetar i partisë, në zgjedhjet brenda partisë që do të mbahen më 21 mars.

Ai dje paraqiti kandidaturën dhe një program për mandatin e ri në selinë e partisë. Gati 70 mijë anëtarë që kanë rinovuar anëtarësinë e tyre në parti ose janë bashkuar me LSDM do të kenë të drejtën e votës.

Dy javë më parë, Zoran Zaev komentoi njoftimin e Bojan Jovanovski-Boki 13 se, gjoja, ai do të kandidojë për president të LSDM.

“Së pari ai duhet të bëjë rishqyrtim për të qenë anëtar, pas kësaj ai duhet të ishte anëtar i LSDM për të paktën 5 vjet, nuk e di nëse ai e ka azhurnuar anëtarësimin e tij,” tha udhëheqësi i LSDM, Zoran Zaev.