Zaev: Do të gjejmë zgjidhje me Bullgarinë

Mosmarrëveshja me Bullgarinë fqinje mund të zgjidhet pas zgjedhjeve parlamentare atje, tha Kryeministri Zoran Zaev në një intervistë për “Sloboden Peçat”.

“2017 filloi mirë me miqësinë tonë. Ne do t’i japim dashurisë një shans sepse Borisov thotë: Ne nuk jemi për luftë, ne jemi për dashuri”.

Zgjidhjet do të gjenden. Ata kanë majën e demokracisë atje – zgjedhjet. Le të zgjedhin Qeverinë, institucionet.

Maji, qershori janë përpara nesh derisa të vijë Këshilli Evropian. Ne mund të ulemi të përkushtuar dhe të kujdesemi për njëri-tjetrin, duke respektuar dallimet tona dhe të gjejmë një zgjidhje”, tha Zaev.