Zaev dhe Muki mysafir në Çair (Foto)

Mysafire tek banoret e Çairit bashke me kryetarin e LSDM-se, Zoran Zaev. Besimi ne konceptin tone “Nje Shoqeri per te Gjithe” eshte ne rritje. Bashke haperojme drejt nje te ardhe me te mire dhe te drejta te barabarta dhe pergjegjesi per te gjithe qytetaret.
#NeRrugeTeDrejte