Xhaferi: Ultimatumi nuk është zgjidhje për Kuvendin

Kryeparlamentari Talat Xhafer, në takimin joformal me gazetarët ka folur për atë, se di duhet të zhbllokohet kuvendi nga mungesa e kuorumit dhe nga amendamentet e dorëzuara nga opozita shqiptare dhe maqedonase.

Porosit, se ultimatumi nuk është zgjidhje për Kuvendin.

“Për zhbllokimin e Kuvendit nuk mund të ketë zgjidhje me ultimatum”, tha Xhaferi, transmeton TV21.

Ndërkaq ka bërë të ditur se ende nuk është takuar me kryeministrin Zoran Zaev, i cili takim u paralajmërua sot./TV21