Xhaferi: Partia që thirret në legjitimitet ka vjedhur vota, aty ku nuk ka mund t’i blejë!

Aktivisti tetovar i shoqërisë civile, Arianit Xhaferi, ka komentuar vendimin e gjykatës me të cilin u shpallën fajtorë Ejup Halimi dhe Ismet Guri. Xhaferi e thekson faktin se Halimi ishte edhr koordinator i Grupit parlamentar të BDI-së, transmeton Gazeta Lajm.
“Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së Ejup Alimi shpallet fajtor për manipulim zgjedhjesh. Partia që thirret në legjitimitet ka vjedhur vota aty ku nuk ka mundur t’i blejë ato”, ka komentuar Xhaferi në facebook.