“Wizz Air” i anulon fluturimet nga Shkupi dhe Ohri për Trevizzo dhe Milano deri më 3 prill

“Wizz Air” i anulon fluturimet nga Shkupi dhe Ohri për Trevizzo dhe Milano deri më 3 prill

Fluturimet e sotshme për Trevizo të Italisë nga Kompania “Wizz Air”, është anuluar për shkak të dekretit nga Qeveria e Italisë me të cilën e gjithë Lombardia dhe 14 provincat e tjera veriore janë karantinuar për shkak të koronavirus.

Në atë zonë hyjnë edhe Milani edhe Venezia, qytete të cilat kanë linja të rregullta për Shkup.

Kompania e fluturimit lajmëroi se janë suspenduar gjitha fluturime drejt Begramos, Milanos dhe Trevizos deri më 3 prill. Një ashtu është thënë se mundet të pritet edhe anulime tjera të fluturimeve, për të cilat kompania ka shitur numër të vogël biletash.

Udhëtarët e fluturimeve të anuluara, do të jenë të lajmëruar 14 ditë para fluturimeve të planifikuara dhe do të ju ofrohet alternative ose do të ju kthehen parat e biletave.

Fluturime nga Shkupi për Romë nuk janë anuluar.