Erdoğan: Askush nuk po e dënon persekutimin e grave refugjate në kufirin turko-grek. Ato po qëllohen dhe rrahen

Erdoğan: Askush nuk po e dënon persekutimin e grave refugjate në kufirin turko-grek. Ato po qëllohen dhe rrahen.

Presidenti i Turqisë Erdoğan të hënën do të takohet në Belgjikë me zyrtarë të BE-së për të diskutuar situatën e azilkërkuesve në kufirin turko-grek.

Erdoğan: Turqia asnjëherë nuk ka pasur qëllim pushtimi apo aneksimi të territorit sirian.

Erdoğan: Askush nuk po e ngre zërin kundër “akteve jonjerëzore” të Greqisë ndaj refugjatëve në kufi.