Votohet me 101 vota “pro” qeveria teknike

Kuvendi sapo votoi me 101 vota “pro” qeverinë e re teknike të drejtuar nga Oliver Spasovski, zëvendës kryeministër i deritanishëm dhe ministër i Punëve të Brendshme.