VMRO-DPMNE: Masat e dështuara dhe strategjia e dështuar e Qeverisë paguhen me jetë të njerëzve

Paaftësia e Qeverisë gjithnjë e më shumë po shihet. Maqedonia në 24 orët e fundit ka 37 të infektuar të rinj, ndërsa Sllovenia 4 ditë me radhë nuk ka asnjë të infektuar me Kovid-19.

Republika e Maqedonisë po e thyen rekordin me të infektuar nga Kovid-19 në rajon.

Derisa në rajon shtetet lavdërohen si me ditë të tëra nuk kanë të infektuar të rinj, Maqedonia është në kulm sipas të infektuarve.

Instituti kombëtar për shëndet publik i Sllovenisë publikoi se në vend katër ditë me radhë nuk është regjistruar asnjë i infektuar me koronavirus. Përveç kësaj Sllovenia ka shpallur para kohe edhe fundin e koronavirusit.

Në Kroaci gjatë 24 orëve të fundit kanë vetëm një të infektuar.

Këto të dhëna flasin se Qeveria e kryesuar nga LSDM-ja në vend që të fokusohet në masat shëndetësore, shikon si ta shpëtojë karrierën politike të Zoran Zaevit.

E tërë kjo ka të bëjë me masat e vonuara dhe joadekuate.

Me LSDM-në dhe Zaevin kemi marrë vetëm regjim hibrid, paaftësi, krim dhe varfëri.

Qendra për komunikime e VMRO-DPMNE-së