VMRO-DPMNE i reagon Presidentit/ Ka qëndrim të njëjtë me Kovaçevskin dhe BDI-në

Ndaj deklaratave të Presidentit ka reaguar VMRO-DPMNE-ja, zëdhënësi i së cilës Naum Stoillkovski doli dhe tha se as nuk e vinin në dyshim se Pendarovski do të kishte qëndrimin e njëjti si kryeministri Kovaçevski dhe BDI-ja.

“Nuk kishim dyshim se Stevo Pendarovski do të kishte qëndrim të ndryshëm nga Dimitar Kovaçevski dhe pronari i tyre në pushtet, BDI. E imagjinoni sikur të guxonte të kishte një qëndrim me të cilin do të mbronte interesat kombëtare dhe shtetërore. Është obligim i Stevo Pendarovskit që të bëjë atë që mendon se është më e mira për shtetin dhe popullin, jo atë që është e mirë për Dimitar Kovaçevskin dhe BDI-në.”- deklaroi Naum Stoillkovski, zëdhënës i VMRO-DPMNE-së.