VLEN: BDI investoi 46 milion euro në kumar dhe kazino! (Video)

Zgjedhjet po afrohen, bashkë me zgjedhjet po afrohet edhe fundi i BDI-së, kështu deklaroi sot përfaqësuesi i VLEN Ardian Demiri, sipas të cilit është momenti i fundit që të ngritët alarmi dhe të mbrohet Çarshinë e Vjetër , e cila rrezikon të shndërrohet në një qendër të kazinove.

“Ku ka më mirë se sovrani tua jap përgjigjen ndaj politikave të kazionove, Soravias, Lotarisë, Euro Vias e shumë e shumë viave të tjera që po shkatërrojnë rrinin tonë. Ndryshimi ka filluar, bashkë me ndryshimin po vjen dhe drejtësia dhe mos kini dilemë do të trokas me patjetër edhe në dyert tuaja”, tha Ardian Demiri, VLEN.