Ganimete Musliu e kalon me sukses operimin në zemër

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës Ganimete Musliu, e ka kaluar me sukses operimin në zemër.

Kjo u bë e ditur të marten nëpërmjet rrjeteve sociale nga një mik i saj.

“Ndërhyrja kaloj me sukses dhe tash të uroj shërim sa më të shpejtë mikesha ime”, shkroi Besnik Miftaraj në Facebook.

Musliu udhëtoi në Gjermani për t’ju nënshtruar këtij operimi, pasi që nuk kryhet në Kosovë.

Ajo pati thënë se do të tërhiqet përkohësisht nga puna.