Vladimir Putin mund të tërhiqet disa ditë nga “drejtimi” i luftës?!

Vladimir Putin mund të detyrohet të heqë dorë nga kontrolli i luftës në Ukrainë për ditë të tëra, pasi dyshohet se ai do t’i nënshtrohet një operacioni, pasi vuan nga kanceri.

Diktatori rus thuhet se do të emërojë kreun e Këshillit të Sigurimit dhe ish-shefin e FSB-së, Nikolai Patrushev, për të marrë kontrollin e pushtimit ndërsa ai do t’i nënshtrohet ndërhyrjes.

Shadoëy Patrushev, 70 vjeç, shihet si “arkitekt” kryesor i strategjisë së luftës deri më tani dhe njeriu që e bindi Putinin se Kievi është i mbushur me neo-nazistë.

Pretendimet e jashtëzakonshme u shfaqën në kanalin e njohur Telegram “General SVR”, i cili thotë se burimi i tij është një figurë “brenda” Kremlinit.

“General SVR” raportoi se Putin ka kancer pjesën e abdominalit si dhe vuan nga sëmundja e Parkinsonit.