Vidhet një market në fshatin Llopat të Kumanovës

Banori i fshatit Llopat të Kumanovës me inicialet R.S, mëngjesin e sotëm ka denoncuar në SPB-Kumanovë, se një një market në fshatin Llopat, persona të panjohur kanë hyrë dhe me përdorimin e forcës kanë marrë më tepër produkte.
“Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit”, thonë shkurt nga policia e Kumanovës.