VIDEO: Fjalë fyese dhe të pahijshme – incident midis dy deputeteve për shkak të votimit të ligjit për mbrojtje

Fjalë fyese dhe të pahijshme midis dy deputeteve Zhaklina Peshevska dhe Nolla Ismaillovska Starova për shkak të votimit të ligjit për mbrojtje, gjegjësisht propozimi me të cilin parashikohet ndryshimi i emrit të Armatës.