Vesa Luma me shumë entuziazëm uron marrëveshjen e arritur mes VV dhe Ldk-së

Gjatë mëngjesit të sotëm liderët e partive të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lëvizjes Demokratike të Kosovës konfirmuan arritjen e marrëveshjes për një koalicion qeverisës.

Arritjes së marrëveshjes për një qeverisje të përbashkët i është gëzuar tej mase edhe këngëtarja Vesa Luma e cila bën të ditur entuziazmin e saj me anë të një postimi në Instagram.

Vesa Shkruan: Entuziazmi është i vërtetë, urime Kosovë me kom të hajrit.