Ky është mendimi i Stresit për filmin ‘I love Tropoja’

Këtë javë është mbajtur premiera e filmit të Ermal Mamaqit ‘I love Tropaja’ dhe djaloshi nga ky vend Stresi kishte paralajmëruar moderatorin para premierës se portretizimi i tropojanëve duhet të jetë i duhur në këtë projekt.

Reperi ishte prezent në premierën e filmit dhe duket se është ndarë i kënaqur nga puna e Ermalit.

Ai thotë se kjo ishte një komedi e mirë nga producenti, pasi po të kishte diçka ofenduese për Tropojën do ishte i pari që do reagonte për ndalimin e filmit.