Vendosja e rrjetit 5G pjesë e programit të BDI-së

Rrjeti 5G ka shkaktuar shumë reagime në opinionin botëror, por edhe në Maqedoni, pas publikimit të videos nga Tetova ku zogjtë bien në tokë. Vendosja e këtij rrjeti është edhe pjesë e programit zgjedhor të BDI-së. Partia e Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit këtë e ka synim të saj në programin zgjedhor 2020-2024.