Vendlindja e kujton Murat Jasharin: Tërë jetën ia kushtove çështjes kombëtare!

Të dashur bashkëfshatar

Me dhimbje të thell morëm lajmin se paska ndrruar jetë Murat Jashari vëllau i Komandant Kumanovës.

Do të kujtojmë me mall për të kaluarën e lavdishme që gjithë jeten ja kushtove Çështjes Kombëtare Shqiptare.

Ngushllime familjes dhe gjithë shokëve.

(Bashkësia lokale e fshatit Orizare, Likovë)