Vendkalimet kufitare “Prohor Pçinski” dhe “Ribarci” të mbyllura për udhëtarë dhe automjete

Prej sot në mëngjes në orën shtatë janë mbyllur vendkalimet kufitare Prohor Pçinski dhe Ribarci konform drejtimeve nga Qeveria e Serbisë për situatën me koronavirusin, për shkak të së cilës automjetet dhe udhëtarët nga vendkalimet kufitare që qarkullojnë atje, do të riorientohen.

Siç informoi Ministria e Punëve të Brendshme, të gjithë udhëtarët dhe automjetet nga vendkalimi kufitar Pelincë do të riorientohen në vendkalimin kufitar Tabanoc-Preshevë, ndërsa ato nga vendkalimi ynë kufitar “Cërcoria e Madhe” – Golesh (Kriva Pallankë) do të riorientohen në vendkalimet kufitare që janë të hapura për qarkullim të lirë të automjeteve motorike dhe personave.