Vëllezërit nga Tetova hapin një pus për bamirësi në Nigeri

Dy vëllezërit nga fshati Përshefcë-Tetovë Fadil dhe Safet Asani ditë më parë kanë dhuruar mjete financiare për hapjen e një pusi për ujë për pijë në vendin e quajtur Tagazar në shtetin e Nigerit.

Siç dihet në këtë vend të varfër është problematike sigurimi i ujit për pije dhe hapja e puseve është e vetmja zgjidhje dhe konsiderohet si investim solid. /tetova1