Vdes aktori i njohur

Danny Aiello, i njohur për rolet e tij në filmat ‘Do The Right Thing’ dhe ‘The Godfather Part II’, ka vdekur në moshën 86 vjeçare.

Ai gjithashtu luajti rolin e babit të Madonnës në hitin e famshëm muzikor të saj, ‘Papa Don’t Preach’ në vitin 1986. Familja e tij, me pikëllim të thellë, njoftoi vdekjen e artistit. Ai u nda nga jeta në një spital më 12 dhjetor pas një infeksioni.