Vazhdon gjykimi për rastin “Reket”

Gjykimi kundër Bojan Jovanovskit – Boki 13 dhe Katica Janevës, të akuzuar në lëndën “Reket”, sot vazhdon në Gjykatën penale në Shkup. Në seancën e fundit kanë përfunduar deklaratat e dëshmitarëve të propozuar nga ana e të akuzuarit Jovanovski dhe ndërsa u prezantuan edhe dëshmi materiale.

Njëherë, për këtë seancë mbrojtja e të akuzuarës, Katica Janeva paralajmëroi se do t’i propozojë dëshmitarët.