Vazhdojnë gjobat për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (01/02.03.2021) në gjithë territorin e vendit janë regjistruar gjithsejtë 422 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga ana e Qeverisë e që kanë të bëjnë me ballafaqimin me Kovid-19.