Vaksinat ruse arrijnë në Maqedoni

Në aeroportin e Shkuit kanë arritur 3 mijë doza të vaksinave ruse Sputnik V. Gjatë pranim-dorëzimit morrën pjesë ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe dhe ambasadori i Rusisë në vend Sergej Bazdnikin. Kjo është dërgesa e parë nga gjithsej 200 mijë doza ruse Sputnik V, të siguruara nga Rusia. Sputnik V ka kushte më të lehta të mirëmbajtjes, respektivisht mund të mbahet në frigoriferë në temperaturë nga 2 deri 8 gradë.