Vajza Rrezarta do të udhëheqë bizneset e Enver Maliqit të ndjerë

Rrezarta Maliqi Saliu do të udhëheqë bizneset e babait të saj, Enver Maliqi, i cili ndërroi jetë para ca kohe. Me pajtueshmëri të gjithë familjarëve, ajo është emëruar udhëheqëse e përkohshme e bizneseve, që gjatë vitit të kaluar kanë shënuar qarkullim prej mbi 40 milionë eurove, shkruan faktor.mk.

Përveç vajzës Rrezartës, biznesmeni i ndjerë Maliqi, ka edhe dy djemtë: Altinin dhe Albanin. Ai ishte një ndër biznesmenët më të suksesshëm në Maqedoninë e Veriut, kurse biznesin e kishte zgjeruar me mjaft sukses edhe në Kosovë e Shqipëri.