Urime e gëzuar zgjedhjet e reja i nderuar Albin Kurti

Nesë është e vërtetë se Gjykatë Kushtetuese e Kosovës ka pranuar ankesën e LVV-së e ka rrëzuar qeverinë e Hotit, atëherë për zgjedhje të reja vendos kryetarja e Kosovës, Vjosa Osmani, e anashkaluara dhe e përjashtuara e LDK-së nga Mustafa, Veliu e Selmanaj.

Qytetarët e Kosovës janë bërë të padurueshëm për të votuar LVV-në e Kurtit e Vjosa Osmanin!

Një frymë e re politike do frymojë pas dyzet ditëve që do ju jep frymë politike, energji sociale, standarte ekonomike e liri qytetarëve të Republikës së Kosovës!

Urime e gëzuar zgjedhjet e reja i nderuar Albin Kurti e Vjosa Osmani, ju jeni shpresa e qytetarëve të Republikes së Kosovës.