Urdhër-arrest ndërkombëtarë për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin

Ministria e Punëve të Brendshme ka lëshuar urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin, pasi këta dy të fundit të hënën nuk u kthyen në burgun e Shtipit.

Krasniqi duhet të mbajë edhe 3 vjet e 3 muaj burg, ndërsa Ramadani duhet të mbajë edhe 8 vjet dhe 7 muaj.