Ulet dukshmëria për shkak të mjegullës në më shumë akse rrugore në Maqedoninë e Veriut

Për shkak të paraqitjes së mjegullës dukshmëria në akset rrugore Shkup – Kumanovë, Kumanovë – Shkup, Shkup – Katllanovë – Veles, Veles – Katlanovë – Shkup dhe Tetovë – Gostivar është ulur në 50 metra deri në 100 metra, Tetovë – fshati Gajre deri në 30 metra, Negotinë – Demir Kapi nga 150 deri 220 metra, Kërçovë – Ohër dhe Kërçovë – Makedonski Brod prej 100 deri në 150 metra dhe deri në 100 metra në grykën malore Gjavatë.

Siç bëri të ditur NP “Rrugët e Maqedonisë”, trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet rrjedhimisht vende-vende nëpër rrugë të lagështa.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë” bëjnë apel për drejtim të kujdesshëm dhe përshtatjen e shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë. Informojnë se ekipet e tyre kujdestare vazhdimisht janë në terren dhe i mirëmbajnë të gjitha akset rrugore të kalueshme.

Për informacione më të hollësishme qytetarët mund të paraqiten në telefonin kujdestar 02/ 25 61 502 apo në faqen e internetit www.makedonijapat.com.mk