U trondita kur i pashë vëllezërit e mij shqiptarë si i kanë getoizuar në Shkup

Sot më ka trondit ajo që pashë!
E dyta javë që shkojmë nëpër çdo vendbanim për t’i parë shqiptarët. Sot ishim në Shkup, respektivisht në Vizbeg. Ky vendbanim më tronditi.
Si t’mos tronditem kur në Shkup, në KRYEQYTET, i shef vllezërit e tu si t’i kan getoizu dhe t’i kan poshtru. I shef fëmijët që me çanta e me çizme gume vijn prej shkolle dhe kapërcejnë gropa të mbushura me ujë të pisët. I dëgjon njerëzit që me lot në sy të thonë “s’kena ujë o vlla”,”s’kena kanalizim”!

Një qyterarë e tha më së miri: “Shkoj në Qendër e nga pjesët ku jetojnë maqedonët dhe s’më vihet në shtëpinë time- në Vizbeg.”

NË KRYEQYTET o njeri, NË FREAKING KRYEQYTET!/Omer Ajdini