U mbajt premiera e “I love Tropoja” në Prishtinë, protagonistët e filmit flasin për pritjen

Mbrëmë (e enjte) u dha premiera e filmit “I love Tropoja” në Prishtinë.

Ekipi i emisionit “Mirage”, ishte i pranishëm në këtë event, për të parë se kush ishin të pranishmit dhe çfarë thanë protagonistët e filmit.

Për “Mirage”, Enca, Ermali dhe Arjola kanë trguar se a shkoi gjithçka sic e kishin planifikuar dhe si erdhi deri tek ky bashkëpunim.

Që të kuptoni më shumë rreth këtij eventi, ndiqeni videon e mëposhtme.