Turpi botës: Palestinezët në dasma i këndojnë Putinit e Rusisë, “vriti ukrainasit e dhunojuani gratë”

Autoriteti Palestinez në Bregun Perëndimor dhe organizata terroriste Hamas që qeverisë në Rripin e Gazës, kanë qëndruar të heshtur ndaj agresionit të Rusisë mbi Ukrainën, por populli palestinezë si duket e përkrah hapur madje duke iu kushtuar këngë.

Në një dasmë palestineze këndohen këngë për presidentin rus Vladimir Putin, duke e inkurajuar atë që të pushtojë sa më shpejtë Ukrainën, me qëllim që palestinezët “të martohen me gratë ukrainase”.

Më tutje ata inkurajojnë edhe Kinën që të pushtojnë Tajvanin dhe ti copëtojnë hundët e amerikanëve aty.

Autoriteti Palestinez në Bregun Perëndimor dhe organizata terroriste Hamas që qeverisë në Rripin e Gazës, kanë qëndruar të heshtur ndaj agresionit të Rusisë mbi Ukrainën, por populli palestinezë si duket e përkrah hapur madje duke iu kushtuar këngë.