Turp për qeverinë dhe funksionarët kumanovarë që s’po bëjnë asgjë për gjetjen e Erdon Ramadanit!

Shkruan: Arta Toçi

Muaj më parë u mobilizua dhe angazhua i tërë aparati shtetëror, me në krye MPJ, për gjetjen e të riut në ujrat e shtetit fqinj, dhe mirë bëri. Është obligim i shtetit të veprojë në atë mënyrë, si dhe të jetë aty për secilin qytetar.
Erdon Ramadani është njësoj qytetar i këtij vendi. Me ditë të tëra në kërkim është vetëm familja e tij nga Kumanova, e cila nuk e njeh mirë terrenin, dhe zjarrëfikësit e Tetovës të cilët nuk kanë pajisje adekuate.
Kumanova njihet për numrin e madh të funksionarëve me poste të ndryshme në këtë shtet. Mjafton që vetëm një minutë të futen në lëkurën e prindërve të Erdonit, për ta kuptuar sa e rëndë është pritja!
Turp për Qeverinë që ka për obligim që në raste të ngjashme të reagojë njësoj.
(*Shkrimi eshte marrë nga profili i fcb i zonjes Arta Toçi)