Tuna mendon se seksi i vazhdueshëm vret koronavirusin

Koronavirusi ka kapluar pothuajse të gjithë botën.

Ky virus vdekjeprurës ka arritur edhe në Shqipëri dhe deri tani thuhet të jenë të prekur 10 persona.

Reagimet e thirrjet për vetëmbrojtje vazhdojnë të jenë të shumta, e nuk ka munguar as ai i këngëtares shqiptare, Altuna Sejdi-Tuna.

Ajo e ka publikuar një fotografi në të cilën shihen lajmet në CNN dhe aty shkruan “Seksi i vazhdueshëm vret koronavirusin”.