Tre të rritur rrahin me mjete prej qelqi katër fëmijë në Shkup!

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për
një rast të dhunës fizike mes të rriturve dhe
fëmijëve.
Konkretisht, sot, nëpunësit policorë të SPB Shkup kanë kryer bisedë informative me A.B.(18), A.LL.
(18) dhe S.LL.(48), të gjithë nga Shkupi ngaqë
dyshohet se kanë rrahur katër fëmijë nga Shkupi, duke përdorur mjete prej qelqi.
Në njoftim thuhet se rast ka ndodhur në një
objekt hotelerik në rrugën “Rumena Haxhipanzova” në Shkup.
Pas dokumentimit të rastit kundër tyre do të
shqiptohet kallëzim penal përkatës, përcjell TV21.