Tre infermiere nga Klinika e Gjinekologjisë rezultojnë pozitiv me Covid-19, drejtoresha dhe mjeku në izolim

Tre infermiere nga Klinika e Gjinekologjisë në Shkup kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. infermieret janë infektuar përmes kontakteve familjare, kurse dy mjek, përfshi këtu edhe drejtoreshën e Klinikës, Viktorija Jovanovska janë në vetizolim për shkak se kanë pasur kontakte me persona të infektuar me koronavirus.