Tragjedia në Viti, burri vrau gruan, dy djemtë dhe veten

Policia konfirmon se vrasja e katërfishtë në Viti është brenda një familjeje
Policia e Kosovës ka konfirmuar se vrasja ku mbetën të vrarë katër persona ka ndodhur brenda një familjeje.

Zëdhënësi i Policisë, Ismet Hashani, ka thënë se nuk mund të jep më shumë detaje lidhur me rastin.

“Po mund të konfirmoj se vrasja ka ndodhur brenda një familje. Ende nuk kemi më shumë detaje”, ka thënë Hashani.

Tragjedia në Viti, dyshohet se burri vrau gruan, dy djemtë dhe veten