Toshkovski: Sjellja e kryeministrit Xhaferi ndaj punonjësve të MPB-së është e papranueshme

Ministri teknik i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski, foli në lidhje me videon e djeshme që u shfaq në opinion, ku shihet se si kryeministri teknik Talat Xhaferi pa paralajmërim ka hyrë në ambientet e Sektorit për Çështje Administrative në Tetovë, ku në momentin që zyrtarët e autorizuar ishin duke kryer detyrat e tyre të punës, përcjell Telegrafi.

Ai u shpreh bindje se çdo punonjës në Ministrinë e Punëve të Brendshme meriton respekt maksimal, pavarësisht pozicionit të tyre brenda hierarkisë apo çdo përkatësie. Ai ka theksuar se respekti duhet të shprehët nga të gjithë, pavarësisht se është kryeministër, ministër apo kryen ndonjë funksion tjetër.

“Një sjellje e tillë e kryeministrit ndaj punonjësve, veçanërisht ndaj një kolegu, e konsideroj të palejueshme, të pahijshme dhe të pahijshme për një person që kryen një funksion të tillë dhe aq më tepër për faktin se sipas informacioneve që kam marrë. ajo grua është gruaja e një burri që ka dhënë jetën në kryerjen e detyrave të punës, pikërisht si pjesëtar i Ministrisë së Punëve të Brendshme” tha Toshkovski.

Në këtë drejtim, ministri Toshkovski ka theksuar se të paktën që mund të bëjë kryeministri teknik Talat Xhaferi në këtë moment është të kërkojë falje për sjelljen e tij dhe të përmbahet nga veprime të tilla në të ardhmen. Ai ka shtuar se këto veprime nuk do të kontribuojnë në përmirësimin e punës së institucioneve.