Todorov: Do të jetë katastrofë nëse Zaev e tërheq dorëheqjen

Ish-ministri Nikolla Todorov në TV Telma tha se do të ishte katastrofale për Zaevin dhe LSDM-në nëse tërheq dorëheqjen e dhënë.

“E rëndësishme është se njeriu qëndroi prapa foltores dhe e tha atë para gjithë popullit. Si d të duket nëse një ditë më pas thotë se bëra shaka dhe nuk do të jap dorëheqje. Do të ishte katastrofë edhe për atë edhe për partinë e tij”, tha Todorov.

Ai tha se nuk do të ketë tërheqje nga kjo për shkak se është e vështirë dhe për kot e ka ndërlidhur pozitën e tij me rezultatin e Shilegovit.

“Të tërhiqet nga fjala e dhënë do të jetë e vështirë”, tha mes tjerash Todorov.