Tmerrohet Maqedonia, babai ka abuzuar se ksualisht tre fëmijët, më i vogli 6 vjet

Një rast ka tmerruar Maqedoninë. Policia ka arrestuar një 58 vjeçar në Manastir, nën dyshimin se vazhdimisht ka abuzuar se ksualisht tre fëmijët e tij, shkruan Sdk. Sipas prokurorise, i pandehuri disa herë në shtëpinë familjare ka kryer akte përdhunimi ndaj tre fëmijëve në moshë 13, 8 dhe 6 vjeçare, transmeton Gazeta Lajm.
Gjykata i ka caktuar 58 vjeçarit paraburgim në kohëzgjatje prej 30 ditëve.