Tjetër tërmet në Turqi, ja sa ishte magnituda dhe epiqendra

Turqia është go ditur nga një tjetër të rmet i f ortë pak më parë me magnitudë 4.5 i shkallës rihter dhe epiqendra ka qenë 8 kilometra larg Akhisar.

Në dy ditët e fundit në Turqi janë shënuar 5 të rmet me magnitudë mbi 4 të shkallës rihter. Nga ky të rmet deri më tani nuk ka pasur raportime për dë me materiale apo të lë nduar.

Para disa ditësh Turqia u tr ondit nga një të rmet 6.8 i shkallës rihter ku u shënuar 39 vik tima dhe mijëra të pl agosur.