Era e fuqishme në Shkup, shkakton shumë dëme

Një erë dhe stuhi e fuqishme ka kapluar Shkupin me rrethinë në mbrëmjen e sontme ku ka shkaktuar shumë dëme materiale.

Ne lagjen Karposh siç raportohet era e fortë ka rrëzuar kulmin e një shtëpie.