Tjera tërmete gjatë natës në Shqipëri

Gjatë natës deri në orët e para të mëngjesit të sotëm në Shqipëri janë regjistruar disa lëkundje sizmike.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit janë regjistruar pesë lëkundje me magnitudë të vogël.
Lëkundja e fundit e regjistruar për datën 9 dhjetor është e ores 05:41 me epiqendër Gjirin e Lalzit, me thellësi 7 kilometra dhe me magnitudë 2.1.

Ndërsa, lëkundja me magnitudë më të lartë, 3.9 u regjistrua në orën 05:29 me epiqendër në Shetaj, Kepi i Rodinit dhe thellësi 31 kilometra. /TCH/