Thaçi takohet me ish kryeministrin Ramush Haradinaj

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare realizoi takim me ish kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Ramush Haradinaj.

Në takim u bisedua për çështje që i përkasin interesit publik shqiptar në Ballkanin Perëndimor. Temë tjetër kyçe ishin edhe zgjedhjet e 12 prillit në të cilat Menduh Thaçi dhe PDSH garojnë me platformën politike që fokusohet në demokracinë konsensuale dhe buxhet proporcional.