Thaçi: BE të heqë vizat për qytetarët e Kosovës!

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është deklaruar në rrjetin Twitter lidhur me takimin në Bruksel ndërmjet liderëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe liderëve të ri të institucioneve evropiane.

“Është mirë të shoshësh liderët e ri të BE-së që merren me Ballkanin Perëndimor, në takimin joformal të organizuar nga presidenti i KE-së. Theksova se BE-ja duhet të investojë në ndërtimin e besimit në Kosovë përsëri, duke lejuar liberalizimin e vonuar të vizave për qytetarët e Kosovës”, shkruan ai.