Rot: U miratua ligji për për PP-në, tani BE-ja e ka radhën të ofrojë

Tani e ka radhën BE-ja të ofrojë përfundimisht, pasi Maqedonia e Veriut e miratoi Ligjin për Prokurorinë Publike, shkroi në Tuiter ministri gjerman i Çështjeve Evropiane, Majkëll Rot.
“Lajme të mira nga miqtë tanë nga Maqedonia e Veriut: Parlamenti sapo e miratoi Ligjin për Prokurorinë Publike. Hap i mëtutjeshëm drejtë sundimit të së drejtës dhe së ardhmes evropiane të Maqedonisë së Veriut. Tani e ka radhën BE-ja të ofrojë”, shkroi Rot profilin e tij në Tuiter.