Tetovë asnjë i vdekur nga kovid, vetëm 5 te hospitalizuar

Vetëm 5 persona të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur,ky është bilansi me Covid-19 në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmuan autoritetet e Spitalit të Tetovës .

Ata thanë se situata është përmirësuar skajshëm por apeluan për respektim të masave.Nuk ka patur asnjë pacient me një dozë të vaksinës dhe dy me nga dy doza.Janë 5 pacientë me oksigjeno terapi dhe asnjë në respirator kurse 11 ambulantë ditore.