Termeti u fuqishëm u ndje edhe në Shkup

Një tërmet me magnitud 5.8 shkallë sipas Rihterit ka goditur shtetin fqinjë të Greqisë.
Dridhjet e tokës, përpos në Greqi janë ndjerë edhe në Maqedoninë e Veriut.
Shumë qytetarë në rrjetet sociale kanë shkruar se tërmeti është ndjerë edh enë shtetin tonë, raporton SHENJA.
Mbetet të shihet në vijim të dhënat shtesë në lidhje me tërmetin dhe pasojat që mund të ketë shkaktuar.