Shtatë shtete dridhen nga tërmeti!

Tërmeti në lartësi prej 5.5 ballë është ndjerë në shtatë shtete.

Epiqendra e tërmetit që ishte në detin Adriatik apo në Florina të Greqisë, është ndjerë në Maqedoninë e Veriut, Shqipëri, Kosovë, Serbi, Mal të Zi dhe Bullgari, transmeton TV21.